et økologisk mikrosbakeri

Om oss

 
 

God moral krever viten

Thomas Aquinas

 

 

 

Intro_ikkebarebrød_scones.jpg
 
 

Vårt lille bakeri ble startet i 2012, etter mange års planlegging,  og et ønske om å ta tilbake det gode brødet. Med beina på jorda og hjertet på rett plass, ville jeg åpne et bakeri som hadde rent mel i posen. 

 


økologisk - en selvfølge

Jeg ville bevise at det var mulig å bake skikkelig brød, uten juks, med de beste råvarene jeg kunne få tak i, bruke kornsorter som har vært dyrket av flinke bønder gjennom generasjoner og malt på steinkvern av dyktige møllere. At alle råvarene er økologiske er fortsatt en selvfølge. 

Det har ikke vært lett å holde igjen når etterspørselen har vært stor, og forslagene mange, men vi har klart det. Vi har bygget stein på stein, holdt oss til planen, og ikke gått på kompromiss med verken råvarer eller verdier 

 

 

4 ansatte

I dag er vi 4 ansatte. alle med et stort hjerte for de gamle kornsortene, og skikkelig bakst. Bakeriet holder åpent 4 dager i uken, tirsdag-fredag kl 09.00 - 16.30 På torsdager har vi et lite bakeriutsalg i skien.  Vi fyller bilen med bakst og andre delikatesser å lager butikk på Hotellet kontorhotel i Rådhusgaten, kl 11.00 - 15.00.

3 ganger i året lager vi et lite marked på tunet foran den fantastiske gården vi holder hus. Sommermarked, høstmarked og julemarked på Keimsgård har blitt flott tradisjon. Datoer for disse markedene blir lagt ut på facebook, instagram og på vår journal her på hjemmesiden 

 

.

 
Intro_ikkebarebrød_mel.jpg

 

A flower blossoms for its own joy.

oscar wild